Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O matapulepule e masani ona vaevaeina i ni vaega se lua: matapulepule puipuia ma matapulepule lautele.

O matapulepule e masani ona vaevaeina i ni vaega se lua: matapulepule puipuia ma matapulepule lautele.

O matapulepule e masani ona faʻaaogaina e taofia ai le malulu, Ma o matapulepule puipuia e masani ona faʻaaogaina e puipuia ai le olaga i aso taʻitasi ma galue i le tele o mea maʻaleʻale. , ma ufimata afi

Masi, ufimata maina koale ma isi.

O ufimata puipui i aso ta'itasi, e ta'ua fo'i o ufimata fa'ale-malo, e fa'atatau i mea e fa'aaogaina i le olaga i aso uma . O se masini puipui o lo'o ofuina e sitiseni Saina e fa'amama ai a'ega mai le ea leaga.Mo tagata faigaluega mai soʻo se tulaga o le olaga .Mo manaʻoga o tagata faigaluega mo le faʻaogaina o matapulepule, i totonu o le fale ma fafo ua atiaʻe nisi tulaga faʻatulafonoina mo matapulepule puipuia, vaega.O le puipuiga fa'aletino ma le fa'alavelave fa'amama o ni su'ega taua mo nei matapulepule fa'apitoa.O tagata suʻesuʻe i totonu ma fafo na faia le tele o suʻesuʻega i luga o le puipuiga o vaega uma o ufimata, e aofia ai le suʻesuʻega i le aʻafiaga o le saosaoa o le ea i luga o le faʻamamaina lelei ma le suʻesuʻega i le aʻafiaga o le manava i luga o le faʻamamaina lelei, ma le suʻesuʻega. i luga o le faʻaogaina lelei o le N95 masks i lalo o le taamilosaga ma le saosaoa faifaipea o le tafe I totonu o lenei pepa, sa suʻesuʻeina le maualuga o le vili ma le faʻamamaina o ufimata afi, ma suʻesuʻeina fomaʻi ma mask N95.

O le suʻesuʻega faʻatusatusa o le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le atinaʻeina o se faʻasologa o mea faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga. Faatasi ai ma i latou, i mea faʻapipiʻi.

O mea tau puipuiga o oloa matapulepule ua siitia ai le televave ma le lelei o le atinaʻeina o masini matapulepule.E le'i iloa e tagata po'o le a le ituaiga ufimata e talafeagai mo i latou pe a fa'atau ni matapulepule.

I le aso 1 o Novema, 2016, GB/T 32610-2016, o le tulaga muamua a Saina mo matapulepule puipuia lautele, Faʻamatalaga Faʻamatalaga mo matapulepule puipui i aso uma, na faʻatinoina aloaia.

O le tulaga masani e faʻatatau i le faʻaleagaina o le ea i le olaga i aso uma.O matapulepule puipuia o lo'o ofuina e le faitau aofa'i lautele e fa'amama ese ai matā'upu e le mafai ona fa'aogaina i nisi mama hypoxic.Respirator Resistance Suʻegafaʻaaogaina i le siosiomaga, faʻaogaina i lalo o le sami, sola ma le afi afi ma isi pisinisi faʻapitoa.O lo'o fa'ailoa manino mai fo'i e le fa'atatau le tulaga fa'atatau i mea e puipuia ai le manava mo pepe ma tamaiti.E tatau i le faitau aofaʻi lautele ona filifili le manava faʻale-malo e tusa ai ma mataupu faavae e tolu o le puipuiga o le manava, saogalemu ma le mafanafana o le manava.E tusa ai ma le suʻesuʻega, o suʻesuʻega o loʻo i ai nei i luga o le puipuiga ma le saogalemu o matapulepule ua maeʻa maeʻa, ma o le lauiloa o matapulepule, e sili atu le gauai atu o tagata i le manava manava o matapulepule.

O suʻesuʻega faʻamafanafana manava e masani lava i le ofuina o se matapulepule pe a manava suʻesuʻega teteʻe, i luga o le tulaga faʻale-atunuu i lo tatou atunuʻu i le taimi nei o loʻo faʻaalia ai e naʻo le faʻatapulaʻaina o le manava o le manava, o lenei tapulaʻa faʻatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi matapulepule, faasolosolo faʻaitiitia, matapulepule i le lumanaʻi. alamanuia o le a agai atu i le saogalemu maualuga, puipuiga maualuga, maualalo respiratory tetee i le itu o le atinae.


Taimi meli: Aukuso-31-2022